محققان دانشگاه ججیانگ و دانشگاه دالیان، روشی را برای کِشت فیلههای گوشت ماهی در محیط آزمایشگاهی ابداع کردهاند که قابلیت مصرف انسانی دارد.
پژوهشگران، با جداسازی سلولهای بنیادی عضلانی و چربی از ماهیِ شوریده زرد، و تکثیر سلولها در یک بستر سهبعدی ژلاتینی، موفق به کِشت گوشت ماهی با بافتی شبیه به بافت طبیعی شدند. این فرایند هفده روز طول کشید و هیچ تفاوت بین بافت عضلانی طبیعی و گوشتِ کشت شده وجود نداشت.
بااینحال، ارزیابیهای ایمنی قبل از استفاده فیله ماهیِ کشت شده، توسط انسان لازم است.
این تحقیق امکانات بالقوه برای تأمین گوشت و پروتئین حیوانی در آینده را فراهم میکند و برای حفاظت از منابع دریایی تأثیرات مهمی دارد.
۲۲۷۲۲۷