اخبار

چینی‌ها ماهی آزمایشگاهی ساختند!/ عکس

0 0
Read Time:36 Second

محققان دانشگاه ججیانگ و دانشگاه دالیان، روشی را برای کِشت فیله‌های گوشت ماهی در محیط آزمایشگاهی ابداع کرده‌اند که قابلیت مصرف انسانی دارد.

پژوهشگران، با جداسازی سلول‌های بنیادی عضلانی و چربی از ماهیِ شوریده زرد، و تکثیر سلول‌ها در یک بستر سه‌بعدی ژلاتینی، موفق به کِشت گوشت ماهی با بافتی شبیه به بافت طبیعی شدند. این فرایند هفده روز طول کشید و هیچ تفاوت بین بافت عضلانی طبیعی و گوشتِ کشت شده وجود نداشت.

چینی‌ها ماهی آزمایشگاهی ساختند!/ عکس

بااین‌حال، ارزیابی‌های ایمنی قبل از استفاده فیله ماهیِ کشت شده، توسط انسان لازم است.

این تحقیق امکانات بالقوه برای تأمین گوشت و پروتئین حیوانی در آینده را فراهم می‌کند و برای حفاظت از منابع دریایی تأثیرات مهمی دارد.

۲۲۷۲۲۷

About Post Author

cscm

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
دکمه بازگشت به بالا